ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  18-24/11

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Βρείτε την ισορροπία σας  και ελέγξτε τον εαυτό σας, η ένταση και η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος. Να είστε ανοιχτοί και καλοπροαίρετοι στους συνανθρώπους σας.

ΚΡΙΟΣ.  Από την αρχή της εβδομάδας πρέπει να προετοιμάσετε τις κινήσεις σας στα οικονομικά, γιατί ίσως να τρέχετε και να μην προλαβαίνετε στο τέλος, προκειμένου να καλύψετε τρέχουσες υποχρεώσεις, εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου. Ευτυχώς έχετε την αισιοδοξία να προχωρήσετε. Το δεύτερο δεκαήμερο στην αρχή θα έχει δυσκολίες με συζητήσεις που αφορούν χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, κατά τα άλλα είναι ένα ουδέτερο χρονικό διάστημα  και θα σας βοηθήσει να ανασυγκροτηθείτε. Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει μια τυχερή περίοδο σε ότι αφορά τα οικονομικά του αλλά και ότι αφορά σπουδές και εξωτερικό.  Πολύ ερωτικό αυτό το διάστημα με άτομα που σας εμπνέουν και έχουν ανοιχτό μυαλό ή είναι πολύ μορφωμένα.   

ΤΑΥΡΟΣ.  Αυτοί που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο με τον Άρη απέναντί τους σίγουρα θα έχουν ένταση από τους άλλους (σύντροφο, συνεργάτες). Επίσης όσοι έχετε γεννηθεί από 22-26/4 πιθανόν να έχετε ξαφνικές ρίξεις ή και χωρισμούς σε ότι αφορά συνεργασία ή γάμου. Προσοχή και σε νομικά θέματα. Το δεύτερο δεκαήμερο στην αρχή θα δυσκολευτεί να βρει λύσεις γιατί θα υπάρχει ασυνεννοησία, όμως μετά τις 21/11, θα μπορέσει να λύσει κάποιες παρεξηγήσεις. Το τρίτο δεκαήμερο  στο τέλος της εβδομάδας, πρέπει να εκμεταλλευτεί  την εύνοια από χρήματα τρίτων ή του συντρόφου, τύχη σε κληρονομικά θέματα ή επενδύσεις, θετική εξέλιξη σε υποθέσεις δάνειων.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Η καθημερινότητα και ο εργασιακός χώρος θα θυμίζει ρινγκ λόγω της νευρικότητας που θα επικρατεί στις 23-24/11, προσοχή λοιπόν στην ψυχική σας υγεία αλλά και στις βιαστικές κινήσεις που μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα. Αυτό αφορά αυτούς που έχουν γεννηθεί 24-27/5 που πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο να περιμένουν μετά τις 21/11 για να αρχίσουν το διάλογο στο χώρο εργασίας και να έχουν μια πιο εύκολη καθημερινότητα χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις. Το τρίτο δεκαήμερο στο τέλος της εβδομάδας θα έχει τύχη και εύνοια από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες του και θα δεχθεί  αγάπη και συμπαράσταση από τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωή του. Επίσης θα έχει καλή έκβαση σε νομικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Ποτέ δεν σας άρεσαν οι εντάσεις και όμως αυτή την εβδομάδα μπορεί να αντιμετωπίσετε την επιθετικότητα για ένα δημιουργικό σχέδιο που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και οι ρίξεις θα είναι μεταξύ εσάς και της ομάδας, σύλλογο, κόμμα, εταιρεία κτλ. που συμμετέχετε, ίσως δεν συμφωνείτε ιδεολογικά. Επίσης μπορεί να έχετε φιλονικίες για ερωτικά θέματα και να αλλάξουν σχέσεις και φιλίες. Αυτό αφορά όσους έχουν γεννηθεί 23-27/6. Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα με θετικό πρόσημο μετά τις 21/11, ξανά βρίσκει την ζωντάνια και την χαρά να επικοινωνήσει με το ταίρι του ή ακόμα και να φλερτάρει χωρίς παρεξηγήσεις. Το τρίτο δεκαήμερο έχει μεγάλη εύνοια σε εργασιακά και γραφειοκρατικά θέματα. Μια αύξηση μισθού μπορεί να προκύψει ή αν δεν έχετε εργασία μπορεί στο τέλος της εβδομάδας να βρείτε.

ΛΕΩΝ.  Εντάσεις θα έχουν αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου με την οικογένεια, πατρίδα και για θέματα ακινήτων. Προσοχή στις σπασμωδικές κινήσεις μπορεί να σας κοστίσουν. Ξαφνικές ανατροπές σε καριέρα και στόχους. Ενώ αυτοί που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο μέχρι τις 21/11 δεν θα μπορέσουν να συνεννοηθούν με τα οικεία τους πρόσωπα, καλό θα είναι μετά να βρουν κοινά σημεία που θα τους ενώσουν και πάλι. Το τρίτο δεκαήμερο έχει την τύχη με το μέρος του σε ότι δημιουργικό έχουν σκοπό να επιχειρήσουν. Ευχάριστη σχέση με τα παιδιά και τύχη από αυτά. Στον ερωτικό τομέα θα ζήσουν έντονα με το ταίρι τους θα διασκεδάσουν όπως επίσης μπορεί να έχουν κέρδη από τυχερά παιχνίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, πρέπει να προσέχουν τις μετακινήσεις τους ο κίνδυνος για ατυχήματα είναι μεγάλος, σε περίπτωση που λειτουργήσουν βιαστικά ή νευριάσουν και χάσουν τον έλεγχο. Οι ανατροπές θα σας ξαφνιάσουν για αυτό κρατήστε στην ψυχραιμία σας και όλα θα πάνε καλά. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να έχουν απότομο τρόπο επικοινωνίας και θα αυτό θα σας κάνει να αλλάξετε τον τρόπο που σκέπτεστε. Έχετε τον τρόπο, με ηρεμία, όλα να τα αντιμετωπίσετε. Το δεύτερο δεκαήμερο θα αρχίσει μετά τις 21/11 να μπαίνει στην κανονικότητα, όποτε αρχίστε να αναδιοργανώνεστε. Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει την εύνοια από την οικογένεια, ευχάριστο κλίμα και αισιοδοξία.

ΖΥΓΟΣ.  Οικονομικές ανατροπές που δεν θα τις περιμένετε, για αυτό αποφύγετε κάθε είδους ρίσκο και αναβάλετε τις ριψοκίνδυνες επενδύσεις. Μην δανείσετε και μην δανειστείτε. Αυτό αφορά περισσότερο αυτούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου. Το δεύτερο δεκαήμερο μέχρι τις 21/11, καλό θα είναι να μην κάνει καμία συμφωνία για οικονομικά θέματα και κάποια χρήματα μπορεί να καθυστερήσουν. Από κει και μετά θα μπορείτε να συναλλάσσετε πιο άνετα. Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει την τύχη με το μέρος του στις μετακινήσεις να έχει ευχάριστες συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, όπως και ευχάριστες ειδήσεις που θα φέρουν την αισιοδοξία στην ζωή τους. Χαρούμενες μικρές αποδράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Η διαφορά μεταξύ αυτών που έχουν γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαήμερου με αυτούς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου είναι τεράστιες. Οι πρώτοι πρέπει να γνωρίζουν ότι σε κάθε επιθετική κίνηση που θα κάνουν, θα έχουν ξαφνικές δύσκολες καταστάσεις να αντιμετωπίσουν από τους συντρόφους ή από τους συνεργάτες, οι καταστάσεις μπορεί να γίνουν ανεξέλεγκτες. Προσοχή σε θέματα δικαιοσύνης.  Οι δεύτεροι που έχουν γεννηθεί τέλος του ζωδίου θα έχουν τύχη στα οικονομικά τους, ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσουν, αύξηση αποδοχών και γενικά θετικές εξελίξεις σε ότι αφορά έσοδα από οικονομικούς οργανισμούς. Οι γεννημένοι από 3-12/11 μέχρι τις 21/11 θα παλινδρομούν και δεν θα μπορούν να πάρουν καμία απόφαση, από κει και μετά όμως θα κερδίσουν τον χαμένο χρόνο και θα μπορούν πιο εύκολα να υποστηρίξουν τις απόψεις τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Ξαφνικά γεγονότα στην καθημερινότητα μπορεί να σας προκαλέσουν συγκρούσεις. Οι ξαφνικές ανατροπές στο χώρο εργασίας, σας αποδιοργανώνουν ψυχολογικά, είναι σαν να γίνεται αυτό που φοβόσασταν. Προσοχή στην ψυχική σας υγεία, αλλά και το σώμα σας γιατί το τελευταίο διάστημα μπορεί να είστε απρόσεκτοι και να διακινδυνεύετε χωρίς λόγο. Αυτό αφορά πιο πολύ εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου.  Το δεύτερο δεκαήμερο έχει φοβίες για λόγια που λέγονται πίσω από την πλάτη τους, στο τέλος της εβδομάδας προσδιορίζουν τι είναι αυτό που τους ενοχλεί, αποφασίζουν να μην εκφράζουν τα θέλω τους γιατί το παρασκήνιο όντος υπάρχει. Ενώ αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου έχουν την τύχη με το μέρος τους. Καλό θα είναι να μην αφήσουν καμία ευκαιρία να φύγει από τα χέρια τους. Συναισθηματικά αλλά και ψυχολογικά ίσως να βρίσκονται στην καλύτερη στιγμή της χρονιάς. Έχετε την γοητεία και την συμπάθεια όλων με τον Δία να σας δίνει τα αποτελέσματα που θέλετε, αρκεί να μην εφησυχάζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις πρώτες μοίρες του ζωδίου δεν θα τύχουν της καλύτερης αντιμετώπισης από τις παρέες ή τις ομάδες που συμμετέχουν, εχθρική στάση θα έχουν απέναντί τους, οι επιλογές που έχετε κάνει σε συναισθηματικά ή δημιουργικά σχέδια δεν τους αρέσουν, οι ανατροπές δεν θα λείψουν. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο μέχρι τις 21/11 θα προσπαθούν μάταια να επικοινωνήσουν και να πείσουν τους ομοϊδεάτες τους για τις απόψεις τους, όμως στο τέλος τις εβδομάδας θα βρουν το ρυθμό τους και οι σχέσεις ομαλοποιούνται. Ενώ το τρίτο δεκαήμερο έχει τύχη από μια κρυφή συναισθηματική σχέση όχι απαραίτητα ερωτική. Ίσως να έχετε κάνει μια καλή πράξη που να σας βοήθα να λύσετε και δικά σας ψυχολογικά προβλήματα. Επίσης ότι αφορά πνευματικά θέματα π.χ. θρησκεία ή μεταφυσική έχετε μεγάλη εύνοια. Δίνετε λύσεις σε αδιέξοδα, βοηθώντας τους άλλους, είναι σαν να βοηθάτε τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.   Στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρχουν προστριβές χωρίς να το περιμένετε από πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Σίγουρα έχετε καταλάβει ότι έχουν γίνει «πνεύματα αντιλογίας». Αλλά δεν φτάνει αυτό έχετε να αντιμετωπίσετε και τον ανταγωνισμό στην καριέρα. Φροντίστε να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ οικογένειας ή πατρίδας, παραδόσεων και στόχων, αυτό αφορά περισσότερο όσους έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Το δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να ανασυγκροτηθεί γιατί μετά 21/11 πιο εύκολα θα μπορέσει βάλει και πάλι σε μια σειρά το χάος που επικρατούσε μέχρι πρότινος. Το τρίτο δεκαήμερο έχει την τύχη με το μέρος του, πρέπει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του δίνονται μέσα από παρέες, ομάδες, συλλόγους κτλ. θα έχετε την προστασία και την βοήθεια σε κάθε εγχείρημα. Έχετε καλή φήμη και είστε συμπαθείς. Μπορεί φιλίες να έχουν και συναισθηματικό (ερωτικό) χαρακτήρα.

ΙΧΘΥΕΣ.  Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, δύσκολα θα αποφύγουν τις αντιπαραθέσεις και την ξαφνική λεκτική βία. Πρέπει όλη την εβδομάδα να κρατάτε χαμηλούς τόνους έτσι ώστε να μην χαλάσετε τις σχέσεις σας με το περιβάλλον σας που έτσι και αλλιώς το τελευταίο διάστημα είναι απρόβλεπτο. Το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να έχει στο μυαλό του ότι τα σχέδια ή τα ταξίδια πρέπει να είναι καλά οργανωμένα γιατί μέχρι τις 21/11, θα υπάρχουν εμπόδια. Μπορείτε μέχρι τότε να κάνετε έρευνα και στο τέλος της εβδομάδας να πάρετε αποφάσεις. Το τρίτο δεκαήμερο βλέπει τους στόχους του να παίρνουν «σάρκα και οστά», τα σχέδιά σας θα προωθηθούν.  Άτομα με κύρος ή μεγαλύτερα σε ηλικία θα σας βοηθήσουν. Μην αφήσετε καμία επαγγελματική ευκαιρία να πάει χαμένη. Διάκριση και άνοδο στην καριέρα σας. Έχετε καλή φήμη στην κοινωνία.           

Σχετικά